قسمت اول: مهاجرت به بالکن اروپا

شاید تا قبل از لغو روادید کشور گرجستان برای ایرانیان،آشنایی چندانی با این کشور نداشتید
ولی در حال حاضر که درحال خواندن این مقاله هستید گرجستان به کشوری مهاجرپذیر تبدیل شده است که بیشتر مهاجران آن را ایرانیان تشکیل میدهند
گرجستان با استفاده از میراث فرهنگی باستانی، تاریخ منحصر به فرد و یکی از چشمگیر ترین حومه های این سیاره مطرح میشود
مهاجرت به سمت این کشور بهترین راه برای تجربه فضای منحصر به فرد آن است
این کشور به داشتن مردم مهربان و صمیمی، بازارهای تولید تازه و چشم انداز های زیبا مشهور است
تفلیس، پایتخت این کشور هنوز بسیار سنتی و در عین حال چند فرهنگی است که به جذابیت آن افزوده است
جامعه در اینجا بسیار کوچک و نزدیک است
این بدان معنی است که شما می توانید از حمایت افرادی که پیش از شما به این کشور مهاجرت کرده اند اطمینان حاصل کنید

اکثریت 4
9 میلیون نفر از ساکنین این کشور کوچک (فقط 69
700 کیلومتر مربع) گرجی صحبت می کنند ، و این زبان منحصر به فرد متعلق به گروه زبان باستانی خود این کشور است
بنابراین ممکن است کمی وقت بگذارید تا زبانتان برای تلفظ الفبای 33 حرفی روان شود

ir/wp-content/uploads/2018/05/georgia-2131196_1280
jpg” alt=”مدارک لازم جهت ثبت شرکت در گرجستان” width=”1280″ height=”960″ class=”alignnone size-full wp-image-1409″ />

قسمت دوم: زندگی در کشور گرجستان

زندگی در گرجستان تجربه ای بی نظیر است
بسیاری از مهاجران موافقند که مهاجرت به این کشور زیبا یک مجموعه منحصر به فرد از چالش ها را ارائه می دهد
در این مورد، آموزش و پرورش، مراقبت های بهداشتی و موارد دیگر را در مقاله ما درباره زندگی در گرجستان مطالعه کنید
همه کسانی که تجربه زندگی در خارج از کشور را دارند ممکن است با مسائل مختلف در این کشور در کشمکش باشند
به همین دلیل، بسیاری از افراد توصیه می کنند که هر کسی که در این کشور زندگی میکند، اطمینان حاصل کند که حداقل دارای یک مشاور معتمد و قابل اطمینان باشند

خدمات بهداشتی

بهداشت و درمان در گرجستان دارای استاندارد بسیار بالایی است؛ با این حال، دسترسی به پزشک کمتر از حد کامل است
اکثر امکانات موجود در تفلیس و باتومی (یکی دیگر از شهرهای مهم در ساحل دریای سیاه ) می باشد
مهاجرین حق ندارند خدمات بهداشتی رایگان یا یارانه بگیرند
انواع شرکت هایی هستند که بیمه های تخصصی برای افرادی که خارجی محسوب میشوند را پوشش میدهند
ولی به این وجود حتما اطلاعات کافی برای بیمه کردن خود و خانوادتان را از مشاور قابل اطمینان خود بگیرید

تحصیل در گرجستان

تجربه مهاجرینی که برای تحصیل به این کشور وارد میشوند متفاوت است
اهم مشکلی که والدین مهاجر در کشور دیگر دارند پیدا کردن مدرسه مناسب برای فرزندانشان است این به این معناست که تحصیل میتواند به عنوان مهمترین دلیل برای مهاجرت به کشور دیگر محسوب شود
مدرسه دولتی در گرجستان فقط بین سنین 6 تا 14 سالگی اجباری است
کودکان تا 12 سالگی در محیط مدرسه ابتدایی اموزش میبینند
پس از آن به متوسطه می روند، در آنجا می توانند آموزش بالاتری برای سه سال آینده، با مدارک تحصیلی با نام Arasruli Sashulo Ganaltebis Motsmoba در 15 سالگی دریافت کنند
کسانی که گرجستان را برای اقامت انتخاب می کنند، می توانند پس از دو سال تحصیل در مدرسه برای کسب گواهینامه Sashualo Ganatlebis Atestasi، قبل از ادامه تحصیل در موسسات عالی و دانشگاه ها اقدام کنند

چندین مدرسه بین المللی در تفلیس وجود دارد که به نیازهای جامعه مهاجرین می پردازد
مدرسه انگلیسی باکس وود،به دانش آموزان این فرصت را میدهد که انگلیسی را با کیفیت مدارس بریتانیا آموزش ببینند
شهر تفلیس همچنین دارای مدارس گرجی-فرانسویست که که در آن دانش آموزان برای امتحان دوره لیسانس فرانسه و مدرسه بین المللی گرجستان، که برای مهاجران و گرجی ها در نظر گرفته شده است تهیه شده است
مدرسه آمریکایی qsi نیز در تفلیس برنامه های درسی ایالات متحده آمریکا را آموزش میدهد

گرجستان دارای تعدادی از دانشگاه های دولتی و خصوصی است
اکثر آنها در تفلیس مستقر هستند و دیگران در شهرها از جمله زوگدیدی، فوری، روستاوی و کوتایسی

فرهنگ این کشور

در حالی که مهاجرت به گرجستان چندین چالش را در پیش میگیرد، این کشور نیز به تمام کسانی که به اندازه کافی شجاع هستند که در این زمینه سرمایه گذاری می کنند، دارای امتیازات خاص است
این کشور واقعا یک مکان منحصر به فرد، پر از کلیساهای باستانی زیبا، غذای عالی و آبجو ارزان است
کوهنوردان ناامید نخواهند شد، نه تنها شما می توانید محدوده قفقاز بزرگ را کشف کنید، بلکه شما همچنین میتوانید از پارک ملی توشیه در دامنه های شمالی کوه های قفقاز استفاده کامل کنید
از تپه های سبز تیره به آسمان های کریستال روشن و کلیسای عجیب و غریب محصور شده ، به نظر می رسد که شما یک گام به عقب در زمان برگشته اید

در مقابل، تفلیس، به ویژه در شب، پر از جنب و جوش است
با انتخاب کلاب های شبانه، کافه ها و محل های موسیقی زنده، همیشه چیزی برای نگه داشتن شما وجود دارد

قسمت سوم:کسب و کار در گرجستان

پیدا کردن کار در گرجستان برای مهاجران ضروری نیست
با این وجود، تعدادی از دانشجویانی که زبان را آموزش می دهند
صنعت گرجستان به شدت وابسته به واردات است که در مرکز آن زمینه کشاورزی و معدن قرار دارد
این ظرفیت قابل توجه هیدروژنی دارد که با اکثریت نیازهای انرژی جمعیت مطابقت دارد
هر سه در بهبود اقتصاد کشور پس از 1990 نقش مهمی ایفا کرده اند و ناشی از تولید ناخالص داخلی است

سلامت اقتصادی و رشد تولید ناخالص داخلی جورجیا از دستاوردهای هر دو بخش صنعتی و خدماتی، به ویژه صنعت ir/wp-content/uploads/2018/05/georgia-1232023_1280
jpg” alt=”مدارک لازم جهت ثبت شرکت در گرجستان” width=”1280″ height=”855″ class=”alignnone size-full wp-image-1403″ />

زندگی و کار در هر کشور خارجی می تواند یک تجربه ارزشمند باشد
جورجیا چالش های بیشتری نسبت به برخی کشورهای دیگر دارد، اما دارای مزایایی است که دیگران نمی توانند با آن رقابت کنند
از
ir/search/%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA/” title=”مالیات”>مالیات به موقع است
با توجه به اینکه دولت گرجستان اکثر بودجه سالانه خودش را بر اساس مالیات های دریافتی از مردم و شرکتها تامین می کند، پرداخت مالیات از مهمترین موارد مورد نظر دولت گرجستان است
شما می توانید با پرداخت مالیات به موقع و راه اندازی یک تجارت خوب و قابل قبول بعنوان یک فرد مطلوب برای کشور گرجستان شناخته شوید و مثلا در مدت دو سال هم بتوانید اقامت دائم گرجستان را اخذ کنید

شما از طریق ثبت شرکت خود در گرجستان می توانید تقاضای اقامت خود را بدهید ، این روش یکی از بهترین روش های اخذ اقامت در گرجستان است که شما به عنوان کارآفرین نامیده شده و شروع به فعالیت اقتصادی کرده، البته این مورد نیاز به نگهداری حساب ها و مالیات شرکت دارد
ثبت شرکت در گرجستان و فعال کردن شرکت مذکور و گرفتن کارت اقامت گرجستان در مدت زمان یک ماه که معمولا این کارت اقامت یا همان آی دی کارت گرجستان در ابتدا یک ساله و پس از آن سه ساله و پنج ساله هم صادر می شود

برای ثبت شرکت درگرجستان شما نیاز به مدارک زیر دارید به این صورت که شما مدارک لازم جهت ثبت شرکت در گرجستان را به وکیل مربوطه شركت تحویل داده وپس از 5 روز کاری شما مدارک شرکت از قبیل برگه ثبت و کد مالیاتی و مهر شرکت را تحویل می گیرید
ضمنا توضیح در مورد وکالت نامه که این وکالت نامه فقط و فقط برای ثبت شرکت بوده و ارزش قانونی دیگری ندارد
از جمله مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در گرجستان ترجمه پاسپورت به زبان گرجی و دادن وکالت به زبان گرجی جهت ثبت شرکت در گرجستان می باشد